Geen mails?

Ontvang je geen mails van me wanneer er een nieuwe video uitkomt?

Ben je lid? Stuur dan een mail naar lilian@liliverde.nl, dan kijken we het na.

Ben je nog geen lid? Klik dan hier onder om je te registreren en ontvang direct een GRATIS video.

Ja, stuur me alvast de GRATIS video.

Log in om de video's te bekijken

Bloemenketting voor moederdag

2 Comments
(0 Votes)
Bloemenketting voor moederdag

Moederdag staat weer voor de deur, een dag om onze moeders te eren en te bedanken voor alles wat ze voor ons doen. Daarom maken we dit jaar een bijzondere moederdag DIY instructievideo. We maken samen een bloemenketting voor moederdag.

Laat deze keer de traditionele boeketten achterwege en verras je moeder met een prachtige bloemenketting, gemaakt van een combinatie van verse bloemen, parels en droogbloemen, speciaal voor haar ontworpen.

Deze unieke bloemenketting is een symbool van liefde, schoonheid en waardering. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde bloemen, waaronder trosroosjes, Waxflower, Zuidewindlelies en de mooie parels, straalt het een tijdloze elegantie uit die perfect past bij de gratie van elke moeder.

De trosroosjes voegen een vleugje romantiek toe, terwijl de Waxflower een delicate textuur biedt die de ketting een charmante uitstraling geeft. De zuidewindlelies, met hun sierlijke vorm en lichte kleur, brengen een vleugje speelsheid in het geheel.

Maar wat deze bloemenketting echt bijzonder maakt, zijn de parels en droogbloemetjes, ook wel Glixia's genoemd. De parels symboliseren de kostbaarheid van de band tussen moeder en kind, terwijl de Glixia's een uniek accent toevoegen met hun subtiele schoonheid en duurzaamheid. Deze droogbloemetjes behouden hun pracht voor lange tijd, waardoor deze ketting een blijvende herinnering wordt aan de liefde die je voor je moeder koestert.

De bloemenketting is een visueel spectaculair geschenk. 

Het proces van het samenstellen van deze bloemenketting is een oprechte uiting van liefde en toewijding. Het is een kans om je moeder te laten zien hoe speciaal ze voor je is en hoe dankbaar je bent voor haar onvoorwaardelijke steun en zorg.

Dus, dit jaar, maak je van Moederdag een onvergetelijke viering door je moeder te verrassen met een prachtige bloemenketting van bloemen en parels. Het is meer dan alleen een geschenk; het is een symbool van de eindeloze liefde en dankbaarheid die je voor haar koestert.Ga nu heerlijk aan de slag en laat je creativiteit bloeien!


Bloemenketting voor moederdagBloemenketting voor moederdagBloemenketting voor moederdag

 


Oeps! Je kunt deze video (nog) niet bekijken?

Dat is jammer want dan kun je niet zien hoe dit bloemstuk wordt gemaakt.

  • Misschien ben je vergeten in te loggen.
  • Of je bent nog geen lid maar wel al overtuigd en wil nu lid worden.
  • Of je bent hier nieuw en wil graag eerst een proefvideo bekijken.

Inloggen    Lid worden     Stuur mij een gratis proefvideo

 


 

Say something here...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

+31625244331 info@liliverde.nl | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | KVK 14108829

 images