Hoe werkt het?

"Met deze video's kan iedereen bloemschikken!"

  pijlomlaag

Laat een reactie achter

Hoe werkt het?
Alles over de instructievideo’s van LiliVerde online bloemschikken, de lidmaatschappen en veel gestelde vragen.


 

 

 

Zo werkt LiliVerde


Bloemschikken is een ontzettend leuke hobby, en soms is het lastig om iets creatiefs te bedenken dat past bij het seizoen of de gelegenheid. Dáárom is LiliVerde er. Maandelijks twee instructievideo’s op de website waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf een prachtig bloemstuk thuis kunt maken. Daarbij krijg je een boodschappenlijstje zodat je precies weet wat je moet aanschaffen voor het bloemstuk van jouw keuze. Vervolgens hoef je alleen maar je groene vingers uit de mouwen te steken en de video te volgen. Creatief met bloemen!

 

 

 

1. Bekijk de instructievideo van je keuze
Elke twee weken een nieuwe instructievideo met een bloemstuk dat past bij het seizoen of de feestdag. Zo kun je je woning en tuin telkens weer opfleuren met iets nieuws en breng jij de leukste handgemaakte cadeaus mee naar verjaardagen. Natuurlijk kun je ook oude video’s terugkijken als je op zoek bent naar iets specifieks. Als lid log je gemakkelijk in op deze website en bekijk je ongelimiteerd alle video’s die bij jouw abonnement passen.


 

 

 

2. Het boodschappenlijstje maken wij voor jou
Soms is het lastig inschatten wat je nodig hebt voor een bloemstuk of krans. Vaak koop je net te weinig of laat je je verleiden tot decoraties die je uiteindelijk niet in je bloemstuk kwijt kunt. Gelukkig heb jij nu LiliVerde, want wij vertellen je vooraf precies wat je moet plukken of aanschaffen (inclusief goedkopere opties waar mogelijk) met het boodschappenlijstje.

 

 

 

3. Maak zelf een prachtig bloemstuk
Als je alle spullen in huis hebt, is het tijd voor het echte werk! Creëer een fijne werkplaats aan een tafel van waaruit je de instructievideo’s kunt bekijken en volg stap voor stap wat Lilian doet. Gaat het te snel? Dan pauzeer je de video gewoon even. De video’s kijk je overigens zo vaak als je wilt op de computer, tablet of smartphone.


Bloemschikken, dat kan iedereen!


 

 

 

De LiliVerde lidmaatschappen
Je kunt kiezen uit drie verschillende lidmaatschappen: RELAX, SLIM of HANDIG. Bij HANDIG kun je opzeggen per maand. Wil je korting en meer beschikbare video’s? Dan neem je een SLIM-abonnement (eenjarig) of een RELAX-abonnement (tweejarig).

Lidmaatschappen & kosten

Na je inschrijving via de lidmaatschappen-pagina, wordt er een account voor je aangemaakt. Je krijgt per mail een bevestiging. Na de betaling heb je meteen toegang en kun je aan de slag. Wanneer je naar de instructievideo’s gaat, zie je alle beschikbare voorbeelden. Je kunt alleen de instructievideo’s zien die bij jouw abonnement horen.

Telkens als er een nieuwe video wordt geplaatst, krijg je vooraf een e-mail van ons. Let op: soms kan het zijn dat een e-mail in de reclamefolder terechtkomt! Controleer dit zelf en geef in je mailbox aan dat het geen spam betreft.


 

 

 

Stopt een abonnement vanzelf?
Wanneer je een SLIM-lidmaatschap hebt, loopt je abonnement vanzelf af na een jaar. Daar hoef je niets voor te doen. Verlengen kan natuurlijk altijd.
Ben je lid van HANDIG of RELAX, dan loopt het abonnement door totdat jij aangeeft dat het moet stoppen. Dit wordt betaald via automatische incasso. Bij HANDIG kun je opzeggen per maand. Bij RELAX ben je twee jaar lid en dien je uiterlijk op de laatste dag van je lidmaatschap op te zeggen.

Via Mijn Gegevens kun je het type lidmaatschap en de startdatum van je abonnement zien. Hier kun je ook opzeggen of je abonnement wijzigen. Zo kun je HANDIG bijvoorbeeld op elk gewenst moment upgraden naar een eenjarig of tweejarig abonnement. Je krijgt vooraf tijdig per e-mail een notificatie als je abonnement dreigt af te lopen. Na het aflopen van je abonnement heb je uiteraard geen toegang meer tot de instructievideo’s.

 

 

 

Opzeggen hoef je alleen te doen voor een HANDIG of RELAX lidmaatschap. SLIM loopt automatisch af na 1 jaar. Opzeggen bij HANDIG of RELAX kan in dat geval eenvoudig door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en de melding per welke datum je wenst te stoppen. Het zou ook fijn zijn aan te geven waarom je stopt.


 

 

 

Hoe betaal je bij LiliVerde?
* Je betaalt de eerste keer zelf via iDeal, PayPal, Creditcard of via handmatige overboeking. Kom je uit België, dan is betaling via het betaalsysteem Bancontact ook mogelijk. Contant of in termijnen betalen is niet mogelijk.
* Na de eerste betaling volgt er een automatische incasso voor de lidmaatschappen HANDIG en RELAX zolang jij het abonnement laat doorlopen. Incasso van de bank gebeurt rond het begin van de maand.
* Ben je lid van het SLIM-lidmaatschap, dan loopt je abonnement na een jaar af. Je krijgt hiervoor twee keer een e-mail met de vraag of je wilt verlengen. Doe je dat niet, dan loopt je abonnement automatisch af.

 

LiliVerde aug 2018 2 9567LiliVerde juli 2018 1 9191

1 Reactie

Veelgestelde vragen

Het kan natuurlijk zijn dat je na het lezen van de website nog altijd vragen hebt. Kijk hieronder alvast bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden je vragen met liefde.

 

Ik wil lid worden!