• Het lidmaatschap

    Nooit meer zonder inspiratie!
  • 1

Het LiliVerde lidmaatschap.

Wanneer je voor een lidmaatschap hebt gekozen wordt er een account voor je aangemaakt en krijg je een mail met daarin de bevestiging. Na de betaling heb je meteen toegang en kun je aan de slag. Wanneer je naar de video's gaat zie je alle beschikbare voorbeelden. Je kunt alleen de instructievideo's zien die bij jouw abonnement horen. 

Indien er een nieuwe cursus klaar staat krijg je van te voren een mail van ons. Let daarom goed op je mailbox. Het kan zijn dat onze mail in de reclamefolder of spamfolder verdwijnt. Controleer dat en geef aan dat het geen spam is. 

Ben je lid van Handig, Slim en Relax, dan loopt het door tot dat jij aangeeft dat het moet stoppen. Bij Handig kan dit per maand worden opgezegd. Bij Slim en Relax dient dit uiterlijk de laatste dag van de laatste maand van jouw lidmaatschap plaats te vinden. Via Mijn Gegevens kun je zien wat de startdatum van je lidmaatschap is en hieruit kun je afleiden tot wanneer je kunt opzeggen. Ben je bijvoorbeeld op 6 april 2015 gestart met Slim, dan kun je uiterlijk 31 maart 2016 opzeggen. 

 

logo met lilian

Hoe maak je zelf een mooi bloemstuk?

Met behulp van de instructievideo's leer jij hoe je een mooi bloemstuk kunt maken.

>>>  Klik hier om de GRATIS instructievideo te ontvangen <<< 

Inloggen