• Hoe werkt het?

    Ontdek hoe jij zelf een prachtig bloemstuk kunt maken!
  • 1

Zo werkt LiliVerde

Je bent op zoek naar hulp bij het bloemschikken? LiliVerde stuurt je maandelijks een instructievideo voor het maken van een bloemstuk. Daarbij krijg je tevens een uitgebreide boodschappenlijst die je meteen mee naar de winkel kunt nemen. Dat krijg je via het lidmaatschap Handig. Je betaalt dan per maand en krijgt elke maand een nieuwe video. Wil je korting en meer instructievideo's? Dan kun je kiezen voor Slim of Relax. Slim is een abonnement voor één jaar en Relax voor twee jaar. In beide gevallen krijg je nog 3 extra instructievideo's. Wil je geen lidmaatschap maar af en toe een instructievideo nemen. Dat is mogelijk via de optie Soms. Hierbij betaal je eenmalig per keer voor de instructievideo van je keuze.

 

 

liliverde-006

1 De voorbeelden krijg je van ons!

Bloemschikken is leuk maar soms is het lastig om iets moois te bedenken. Daar helpen wij je mee. Elke maand is er een nieuw creatief bloemstuk bedacht waarmee jij je woning of tuin kunt opfleuren. Elke keer weer anders en met andere materialen. Je weet zelf hoe moeilijk het is om steeds weer iets nieuws te bedenken. Dat hoeft nu niet meer want je krijgt het idee van ons. Wanneer je je lid maakt krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord en daar kun je alle video's mee bekijken. Makkelijker kan niet! Het is onze passie om jou te voorzien van leuke unieke bloemstukken voor in huis.

 

 

liliverde-003

2 Het boodschappenlijstje maken wij voor jouw!

Hoe lastig is het niet om van te voren goed te bepalen wat je nodig hebt voor het maken van een bloemstuk. Heel vaak heb je te weinig of weet je zelfs nog niet eens wat je gaat gebruiken. Dat hebben wij al allemaal voor jou gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is moet doen is naar de winkel gaan of bloemen uit je tuin te plukken om te starten. Druk de lijst af en ga naar je favoriete bloemen- en decowinkel. Geef de lijst af en bij thuiskomst kun je aan de slag.

 

 

liliverde-041

 3 Met behulp van de instructievideo maak jij een bloemstuk. Makkelijk.

Met de aangeschafte spullen en met hulp van de instructievideo kun je zeer eenvoudig het mooie bloemstuk zelf maken. Gaat het te snel of was het niet de eerste keer duidelijk? Geen probleem. Je spoelt even terug en kijkt die ene pasage zo vaak als je wilt. Tot het helemaal duidelijk is. De instructievideo's kun je op je smartphone, tablet of PC afspelen. Net wat jij thuis het handigst vindt.

 

 

Bloemschikken is nu makkelijker dan ooit!

 

 

 Bekijk de verschillende abonnementen  >  

logo met lilian

Hoe maak je zelf een mooi bloemstuk?

Met behulp van de instructievideo's leer jij hoe je een mooi bloemstuk kunt maken.

>>>  Bekijk nu tijdelijk ALLE video's GRATIS! <<< 

 

Zelf een mooi bloemstuk maken is super eenvoudig...

met onze maandelijkse instructievideo's over bloemstukken en boeketten.

liliverde check Uitgebreide opname liliverde check

liliverde check elke maand nieuwe ideëen om te bloemschikken liliverde check

liliverde check Duidelijke boodschappenlijst liliverde check

liliverde check 10% korting op deco aankopen liliverde check

liliverde check originele creaties met bloemen en deco liliverde check

bloempoticongroen

Meer dan 2000 leden gingen je al voor!

<

Inloggen

<