Geen mails?

Ontvang je geen mails van me wanneer er een nieuwe video uitkomt?

Ben je lid? Stuur dan een mail naar lilian@liliverde.nl, dan kijken we het na.

Ben je nog geen lid? Klik dan hier onder om je te registreren en ontvang direct een GRATIS video.

Ja, stuur me alvast de GRATIS video.

Log in om de video's te bekijken

Zwevend voorjaarsnest bloemstuk

Welkom bij mijn nieuwe instructievideo! In deze laat ik je zien hoe je een prachtige, lieflijke krans op jute ring kunt maken. Deze krans is opgemaakt met allerlei kleine bloemen, zoals Tanacetum, Zeeuws knoopje, trosroosjes en trosanjers. Ik heb ook kleine boeren hortensia's en het zeer schattige Trilgras Briza toegevoegd voor een speels en luchtig effect.

Write a comment
Vintage bloemenhoed toren bloemstuk

Betoverende elegantie en de kunst van zelfexpressie komen samen in onze nieuwste DIY instructievideo, waar we je stap voor stap begeleiden bij het creëren van een betoverend bloemenpracht-tasje, dat niet alleen als een prachtig accessoire dient, maar ook als een adembenemend element voor bruiden die streven naar tijdloze schoonheid op hun grote dag.

4 Comments
Bloemenketting voor moederdag

Moederdag staat weer voor de deur, een dag om onze moeders te eren en te bedanken voor alles wat ze voor ons doen. Daarom maken we dit jaar een bijzondere moederdag DIY instructievideo. We maken samen een bloemenketting voor moederdag.

2 Comments
Voorjaar bloemen kandelaar

Een kandelaar opmaken in voorjaar met voorjaarsbolletjes en een mix van sterke en fragiele bloemen. In deze video leg ik je uit hoe je deze voorjaar bloemen kandelaar eenvoudig zelf kunt maken.

1 Comment
Bloemstuk met wollen muts

De winter kan koud en guur zijn, maar met dit bloemstuk heb je daar geen last van. Met het zelfgemaakte mutsje bovenop het stuk kun je de kou trotseren. In deze DIY instructievideo wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je het bloemstuk met wollen muts zelf kunt maken.

1 Comment
Kerstbol of kerstboom in roodtinten

Na de kerst is het huis vaak in een keer leeg en kaal. Een beetje saai zelfs. Met dit feestelijk tafelstuk kun je dit veranderen. Je maakt je huis weer gezellig. In deze DIY instructievideo leg ik je uit hoe je dit originele tafelstuk zelf kunt maken.

1 Comment
Bloemstuk als gebroken hart

In deze DIY instructievideo ga je een bloemstuk als gebroken hart maken dat je dmv de bloemen weer helemaal als een geheel maakt. Het wordt een prachtig geheel van natuurlijke materialen.

1 Comment
Moederdag hart in bloemen hoedendoos

In deze DIY instructievideo gaan we aan de slag met de Beregras zomer krans. Hij komt hangend in een prachtige ijzeren ring op houten voetje met een zomer krans die wij erin gaan hangen. Opgemaakt met mooie trosrozen en op een aparte wijze verwerkt Beregras. Het is net alsof hij draait deze Beregras zomer krans. Net als een draaimolen.

4 Comments
Moederdag hart in bloemen hoedendoos

Moederdag, is een van de meest gevierde dagen. Daarom een DIY instructievideo speciaal voor moederdag. Met prachtige lieve kleuren in een mooie hoedendoos waarbij een hart natuurlijk niet ontbreken mag. Maar hoe maak je dit moederdag hart in bloemen hoedendoos?

4 Comments
Hoe maak je zelf een mooi bloemstuk?

Een heel ander soort bloemschikken is het maken van deze geweldige waaier met bloemen erop. Ook deze kun je maken met de uitleg van de DiY video. 

2 Comments
Hoe maak je zelf een mooi bloemstuk?

Een heel apart tafelstuk met 2 bloemstukken erop gemaakt, die aan elkaar verbonden zijn. Dit stuk is geschikt voor 2 gelegenheden.

2 Comments
Hoe maak je zelf een mooi bloemstuk?

Met Valentijn of omdat het voorjaar is, een mooi en lief zelfgemaakt bloemenvaasje  kado geven met prachtige Scabiosa erin.

2 Comments
Hoe maak je dit 4delig adventstuk

Vaak bestaat een adventstuk uit een stuk. Dit voorbeeld is een 4delig adventstuk. Het zijn in feite 4 aparte bloemstukken die als een geheel een advenstuk vormen. Een super stoer en exclusief adventstuk als eyecatcher op je kersttafel met boomstammen als basis. Hoe maak je dit advenstuk?

Write a comment

Met deze instructievideo van LiliVerde online bloemschikken kun je een bloemstuk in de vorm van een hart met wijnfles. Voor vaderdag is het een super leuk en origineel kado. Zeker wanneer je het bloemstuk ook nog zelf maakt.

Write a comment
Adventstuk met boog

Advent is de 4 weken voor kerstmis. Velen beginnen dan al met het versieren van hun huis of woonkamer met adventstukken. Daar hoort natuurlijk dit adventstuk met boog ook bij. Dit is een bloemstuk voor advent met aparte technieken erin verwerkt. 

Write a comment

+31625244331 info@liliverde.nl | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | KVK 14108829

 images