Nu tijdelijk 1 jaar geen €44,95 maar........

€32,95.

Ook voor bestaande leden. Je verlenging wordt automatisch achter je bestaande SLIM lidmaatschap geplakt.

170 workshops voor de prijs van 1 

 klik hier om je aan te melden met de korting

 

Gebruik de code september2021 (zonder spatie!) voor de korting


 

Geen mails?

Ontvang je geen mails van me wanneer er een nieuwe video uitkomt?

Ben je lid? Stuur dan een mail naar lilian@liliverde.nl, dan kijken we het na.

Ben je nog geen lid? Klik dan hier onder om je te registreren en ontvang direct een GRATIS video.

Ja, houd me op de hoogte van de nieuwe video's.

Hoe maak je zelf een mooi bloemstuk?

(Bruids)Waaier

1 Reactie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Een heel ander soort bloemschikken is het maken van deze geweldige waaier met bloemen erop. Ook deze kun je maken met de uitleg van de DiY video. 

In deze instructievideo ga je dus een geweldig mooie waaier maken. De waaier is een decoratief item voor aan je wand. Doordat we hier droogbloemen 
gebruiken kun je er heel lang van genieten.  Uiteraard kan het ook met kleine verse bloemen. Het zal dan meer voor een feestelijke gelegenheid bedoeld zijn. Als bijv. een bruidsboeket voor een bruid, dus als een apart bruidsboeket. Op de gebruikte verse bloemen kun je dan clearlife spuiten zodat je bloemen zeker 1 dag mooi zullen blijven. 

Het is geen snel te maken stuk, je zult er de tijd voor moeten nemen. Het lijkt in eerste instantie misschien heel moeilijk maar als je er eenmaal aan begint zul je zien dat de basis zonder het figuur erin vrij makkelijk te maken is. Het figuur erin maken is wel een stuk moeilijker. Je moet dan goed opletten wat je doet.

Ik zou de eerste keer de makkelijke versie kiezen dan kun je een volgende keer het figuur of zelfs meerdere figuren erin proberen te maken.   

Een bloemenwaajer met vriesdroogbloemen.Een bloemenwaajer met vriesdroogbloemen.Een bloemenwaajer met vriesdroogbloemen.

 


Oeps! Je kunt deze video (nog) niet bekijken?

Dat is jammer want dan kun je niet zien hoe dit bloemstuk wordt gemaakt. Meestal zitten er bijzondere technieken in die je niet kunt achterhalen door alleen naar de foto's te kijken.

 

Ben je wel al lid? Log dan in en je kunt alles zien. Nog geen lid? Voor nog geen €0,30 per video wordt je geinspireerd en geholpen bij het maken van unieke, prachtige bloemstukken. 

Zie ik je terug op de website?

Inloggen    Lid worden


 

Afdrukken

Wat vind je van dit bloemstuk...?
Annuleer
Je bent een gast ( Aanmelden ? )
of reageer als gast
Mensen in dit gesprek:
De reactie wordt geladen... De reactie wordt later bijgewerkt. 00:00.


lilian hand naar linksKoop het pakket voor dit bloemstuk bij LiliVerde!

Je kunt zowel het gehele pakket, als ook de losse materialen van het stuk bestellen. Het wordt op maat gemaakt zoals in het boodschappenlijstje vermeld. Als er artikelen niet meer leverbaar zijn dan wordt er naar een alternatief gezocht. Houd er rekening mee dat er veel met natuurlijke materialen gewerkt wordt en daar veel afwijkingen in kunnen zitten.

Webshop!

Voor een aantal video's is de webshop al klaar. De eerste bestellingen via de nieuwe webshop zijn al geplaatst en naar tevredenheid van de bestellers.

Je ziet bij de boodschappenlijstje vanzelf of dit via de webshop kan of nog op de oude manier. Waar dat kan alleen bestellen via de webshop.

 

    Let Op!    

 

Zorg dat je de juiste aantallen van elk artikel invoert anders heb je niet genoeg om het bloemstuk te maken, dat zou jammer zijn.

 

Geen verzendkosten!

Vanaf nu geldt het volgende mbt verzendkosten.

  • Nederland vanaf €50,00 geen verzendkosten
  • Belgie/Frankrijk/Duitsland vanaf €60,00 geen verzendkosten