Hoe maak je zelf een mooi bloemstuk?

(Bruids)Waaier

1 Reactie

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Een heel ander soort bloemschikken is het maken van deze geweldige waaier met bloemen erop. Ook deze kun je maken met de uitleg van de DiY video. 

In deze instructievideo ga je dus een geweldig mooie waaier maken. De waaier is een decoratief item voor aan je wand. Doordat we hier droogbloemen 
gebruiken kun je er heel lang van genieten.  Uiteraard kan het ook met kleine verse bloemen. Het zal dan meer voor een feestelijke gelegenheid bedoeld zijn. Als bijv. een bruidsboeket voor een bruid, dus als een apart bruidsboeket. Op de gebruikte verse bloemen kun je dan clearlife spuiten zodat je bloemen zeker 1 dag mooi zullen blijven. 

Het is geen snel te maken stuk, je zult er de tijd voor moeten nemen. Het lijkt in eerste instantie misschien heel moeilijk maar als je er eenmaal aan begint zul je zien dat de basis zonder het figuur erin vrij makkelijk te maken is. Het figuur erin maken is wel een stuk moeilijker. Je moet dan goed opletten wat je doet.

Ik zou de eerste keer de makkelijke versie kiezen dan kun je een volgende keer het figuur of zelfs meerdere figuren erin proberen te maken.   

Een bloemenwaajer met vriesdroogbloemen.Een bloemenwaajer met vriesdroogbloemen.Een bloemenwaajer met vriesdroogbloemen.

 


Oeps! Je kunt deze video (nog) niet bekijken?

Dat is jammer want dan kun je niet zien hoe dit bloemstuk wordt gemaakt. Meestal zitten er bijzondere technieken in die je niet kunt achterhalen door alleen naar de foto's te kijken.

 

Ben je wel al lid? Log dan in en je kunt alles zien. Nog geen lid? Voor nog geen €0,30 per video wordt je geinspireerd en geholpen bij het maken van unieke, prachtige bloemstukken. 

Zie ik je terug op de website?

Inloggen    Lid worden


 

Afdrukken

Wat vind je van dit bloemstuk...?
Annuleer
Je bent een gast ( Aanmelden ? )
of reageer als gast
Mensen in dit gesprek:
De reactie wordt geladen... De reactie wordt later bijgewerkt. 00:00.