• Ervaring

  Al meer dan 10 jaar ervaring!
 • 1

bloeminhandicongroenBloemen zorgen voor sfeer.bloempoticongroen

 

 

Wat vinden klanten van LiliVerde?

 

 

 • "Dit is een super manier om bloemstukken te maken. Lilian legt zo duidelijk uit en laat duidelijk zien hoe je een bloemstuk kunt maken. Dat een leek de meest ingewikkeld uitziend bloemstuk kan maken. Ben heel blij dat ik Liliverde online bloemschikken heb ontdekt."

  Tamara Staring
 • "Lilian geeft een duidelijke uitleg en maakt ook nog super mooie bloemstukken. Geen moment spijt gehad dat ik hier lid van ben geworden. Lilian dikke vette pluim voor jouw creativiteit en het enthousiasme waarmee jij de kunst van het bloemschikken overbrengt!"

  Friedel van Geenen-Ernst
 • "Blij met de video's van Lilian. Ik kan nu al een mooi stukje maken. Makkelijke en iets moeilijkere stukjes.... voor iedereen is er wel iets leuks bij. Benodigheden vind ik ook fijn.....ff uitprinten en naar de winkel."

  Milly Branje-Gijzen
 • "Heb nog geen moment spijt gehad dat ik ingeschreven heb bij Liliverde online bloemschikken .Lillian geeft duidelijke en vernieuwde dingen ! Ik kan alleen maar zeggen doe zo verder Lillian geweldig hoe jij met zoveel enthousiasme steeds een nieuw bloemstuk maakt geeft mij ook zin om te bloemschikken .THANKS !!"

  Lidia Luyten
 • Klanten geven gemiddeld een 9.3 voor de duidelijkheid en 9.1 in het algemeen voor een instructievideo!

  Dankje wel!
 • "super leuk en ook nog heel eenvoudig te volgen voor een beginneling dank je wel"

  Monique Rieke
 • "hoi Lilian, wat een leuk idee en super dat je zoveel aanmeldingen krijgt ook buiten Limburg. Straks krijg je nog een uitnodiging voor een tv-programma, heel veel succes gewenst, je doet het superleuk. gr Irene"

  Irene Siersema
 • "Ik geniet van de prachtige stukken. Iedere keer weer, wat ben ik blij dat ik mij aangemeld heb. Wilde je dit even laten weten.

  Succes met het bedenken van nieuwe ideeen."

  Jenny Rovers
 • "Top gedaan, kijk uit naar de volgende..."

  Danielle Damman
 • Proficiat , het is weer een mooi stuk en gemakkelijk te maken , bedankt om dat ik de video mocht mee bekijken , vriendelijke groetjes van Linda .....

  Linda Engels
 • Hoi Lilian,  Bedankt voor de mooie en leerzame instructievideo’s bloemschikken. Het is iedere keer weer verrassend wat je laat zien. Soms wel erg groot, maar die pas ik dan aan. Leuk dat je samen bent gegaan met Goedkoopbloemschikken. Ik hoop dat we nog lang mogen genieten van alle mooie bloemstukken van je.
  Groetjes,

  Hennie Bergmans

Over LiliVerde.

welkombijliliverde

Het bloemenatelier LiliVerde is gevestigd in Maastricht en is opgericht door Lilian Brouns.

Lilian heeft jaren als bankmedewerkster gewerkt maar in 2002 de keuze gemaakt om haar creativiteit eindelijk tot uiting te laten komen. Ze is destijds gestart met de opleiding tot bloembindster. Deze heeft ze met zeer veel succes afgerond. Gedurende haar opleiding heeft ze de bank vaarwel gezegd en is ze bij een tuincentrum gaan werken. Haar werkzaamheden waren daar voornamelijk het maken van prachtige boeketten en bloemstukken. Ze heeft daar behoorlijk wat ervaring opgedaan op dit gebied.

 

 

 

"De producten van LiliVerde zijn allemaal bijzonder, uniek en prachtig"

liliverde 10

 

In 2009 is ze als zelfstandig ondernemer gestart. Ze heeft zich in eerste instantie georienteerd op klanten die workshops willen volgen. De afgelopen jaren heeft Lilian aan vele dames (en soms een heer) workshops bloemschikken gegeven. Vele seizoensgebonden stukken zijn uit haar atelier vertrokken met een blije eigenaresse. Sinds oktober 2014 worden de workshops bloemschikken online gegeven. Het is onze passie om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het maken van een mooi bloemstuk. 

 

"Waar komt de naam LiliVerde vandaan?" 

 

serie2014 1 0Lili zijn de eerste letters van Lilian en Verde is Italiaans voor groen. Uiteraard verwerkt LiliVerde meer kleuren dan alleen groen in haar bloemwerk maar groen is uiteindelijk toch de basis. Italie is het favoriete vakantieland vandaar de combinatie. Daarnaast klinkt het ook leuk!

De bloemstukken van LiliVerde zijn verrassend en anders dan vele andere bloemstukken. Daarin onderscheidt LiliVerde zich van de traditionele bloembindsters. Bekijk hier de stijl van LiliVerde.

Of je nu in Groningen of in Genk woont, met een paar muisklikken ben je verwijderd van een mooi bloemstuk voor bij jou thuis.

 

"Ik was verrast over de variatie en creativiteit die LiliVerde in haar bloemwerk stopt."

   

logo met lilian

Hoe maak je zelf een mooi bloemstuk?

Met behulp van de instructievideo's leer jij hoe je een mooi bloemstuk kunt maken.

>>>  Klik hier om de GRATIS instructievideo te ontvangen <<< 

Inloggen