"Ik vind het geweldig erg duidelijke uitleg leuke ideeën mooie technieken. Ik heb er nu weer zin in en zou ze het liefste allemaal maken."

Carol Aquina-Hermanns

"Super, al die mooie bloemstukken , met hele duidelijke instructievideo's, ik heb nog geen minuut spijt gehad dat ik lid ben geworden, ik vind het geweldig !!!"

Yvonne Vonken

"Super leuke bloemstukken en alles zo duidelijk uitgelegd.Als je van bloemschikken houd moet je echt lid gaan worden van Liliverde online .
Een super creatief mens Lilian."

Ria Buitink

"Dit is een super manier om bloemstukken te maken. Lilian legt zo duidelijk uit en laat duidelijk zien hoe je een bloemstuk kunt maken. Dat een leek de meest ingewikkeld uitziend bloemstuk kan maken. Ben heel blij dat ik Liliverde online bloemschikken heb ontdekt."

Tamara Staring

"Lilian geeft een duidelijke uitleg en maakt ook nog super mooie bloemstukken. Geen moment spijt gehad dat ik hier lid van ben geworden. Lilian dikke vette pluim voor jouw creativiteit en het enthousiasme waarmee jij de kunst van het bloemschikken overbrengt!"

Friedel van Geenen-Ernst

"Bedankt voor de mooie en leerzame instructievideo’s bloemschikken. Het is iedere keer weer verrassend wat je laat zien. Soms wel erg groot, maar die pas ik dan aan. Leuk dat je samen bent gegaan met Goedkoopbloemschikken. Ik hoop dat we nog lang mogen genieten van alle mooie bloemstukken van je."


Hennie Bergmans

"Ik geniet van de prachtige stukken. Iedere keer weer, wat ben ik blij dat ik mij aangemeld heb. Wilde je dit even laten weten.

Succes met het bedenken van nieuwe ideeen."


Jenny Rovers

 "De complimenten, leuk om op deze manier met je creaties aan de slag te gaan. 
Ik ga morgen meteen een boswandeling maken om de benodigde spulletjes te verzamelen :-)"


Sydelle van Wersch

"Wat leuk dat dit nu mogelijk is. Ik heb met veel plezier gekeken. Ga deze week bladeren verzamelen en zal er zeker een gaan maken. Veel succes met je workshops op de website."

Teeke Selanno

"Hallo Lilian, leuk om een gezicht te zien achter al die mooie creaties die ik al een poosje van je volgde. Deze guirlande ga ik zeker namaken! veel succes verder."

Desiree van Moerkerk

"hoi Lilian, wat een leuk idee en super dat je zoveel aanmeldingen krijgt ook buiten Limburg. Straks krijg je nog een uitnodiging voor een tv-programma, heel veel succes gewenst, je doet het superleuk. gr Irene"


Irene Siersema

"super leuk en ook nog heel eenvoudig te volgen voor een beginneling dank je wel"


Monique Rieke

logo met lilian

Hoe maak je zelf een mooi bloemstuk?

Met behulp van de instructievideo's leer jij hoe je een mooi bloemstuk kunt maken.

>>>  Klik hier om de GRATIS instructievideo te ontvangen <<< 

Inloggen