Voordelen van video's.

Write a comment
Bloemschikken met behulp van video's is een geweldige manier om stapsgewijze instructies te krijgen en visuele begeleiding te hebben bij het maken van bloemstukken. Bekijk hier de 9 stappen hoe het werkt:
 
1. Zoek naar geschikte video's op deze site. Ga naar hiervoor naar de pagina waar de instructievideo's staan. 
 
2. Selecteer een video: Kies een video die goed bij je past, zowel qua bloemschikstijl als moeilijkheidsgraad. 
 
3. Voorbereiding: Verzamel alle benodigde materialen en bloemen volgens de instructies in de video. Zorg ervoor dat je alle gereedschappen bij de hand hebt, zoals scharen, snijplanken, bloemenvoeding, enz. Bij elke video staan al alle benodigheden en gereedschappen die je voor het maken van dat bloemstuk nodig hebt.
 
4. Bekijk de video: Kijk de video eerst helemaal door voordat je begint. Let op de volgorde van handelingen, snijtechnieken, en andere relevante details.
 
5. Pauzeer en herhaal: Tijdens het maken van het bloemstuk kun je de video pauzeren, terugspoelen en herhalen om ervoor te zorgen dat je de stappen correct uitvoert.
 
6. Volg de instructies: Volg de aanwijzingen van Lilian in de video nauwkeurig op. Let op de bloemschiktechnieken, de manier waarop bloemen en bladeren worden geschikt, en andere details om hetzelfde resultaat te bereiken.
 
7. Creatieve aanpassingen: Als je wilt, kun je creatieve aanpassingen maken aan het bloemstuk op basis van je persoonlijke smaak en de beschikbare bloemen.
 
8. Afronding: Rond het bloemstuk af volgens de instructies in de video en zorg ervoor dat alles stevig en veilig is bevestigd.
 
9. Geniet van je werk: Bewonder het voltooide bloemstuk en deel het trots met vrienden en familie.
 
Met video's als hulpmiddel kun je gemakkelijk leren hoe je prachtige bloemstukken kunt maken zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn bij een bloemschikcursus. Het biedt flexibiliteit, gemak en visuele begeleiding tijdens het leerproces. Veel plezier met het bloemschikken!
Say something here...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

+31625244331 info@liliverde.nl | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | KVK 14108829

 images