2 Reacties

Lilian Brouns

bloemenmeisje8.CR2

 

Kenmerken:

 • Goedlachs, chaotisch en vrolijk
 • Altijd te laat
 • Is gek op Italiaans eten
 • Heeft een hekel aan poetsen
 • Verbouwt het interieur in huis zowat elke maand
 • Niet de beste chauffeuse
 • Houdt van een glaasje rosé
 • Wilde vroeger kleuterjuf worden
 • Geboren en getogen in Limburg
 • Favoriete bloem: pioenroos

"Na mijn opleiding ADFA (Advanced Dutch Flower Arrangements) en de floristenopleiding organiseerde ik jarenlang workshops bloemschikken. Deelnemers die bij mij kwamen waren stuk voor stuk gek op bloemen, maar ze hadden een probleem: ze wisten niet wat ze moesten verzinnen. Daarvoor was ik er. Geen idee waar ik het vandaan haal, maar ik heb een doorlopende stroom aan creatieve inspiratie als het gaat om bloemschikken. Ik kan elke dag iets anders bedenken.
Enfin, de toestroom aan deelnemers werd zó groot dat ik het niet meer kon bolwerken, dus ik besloot te starten met online instructievideo's. Dat kindje groeide uit tot een internationaal product waar ik supertrots op ben."

 

Welkom bij LiliVerde online bloemschikken


Hier kun je terecht voor inspiratie en instructies over het maken van bloemstukken voor elk seizoen en elke gelegenheid. Het concept is simpel: je meldt je aan en direct krijg je toegang tot honderden bloemschikvideo's inclusief boodschappenlijstjes. Bovendien ontvang je elke twee weken een verse video in je mail. LiliVerde kan je ook helpen bij het leveren van de bloemen of decospullen. Na je inkopen hoef je alleen maar de video te volgen en voor je het weet staat er een exclusief bloemstuk voor je neus. Hoe groen zijn jouw vingers?

LiliVerde mrt1 LiliVerde 2019jan2

De stijl van Lilian


"Ik hou van romantische bloemstukken met een vleugje modern. Elk bloemstuk is uniek en onderscheidend. Ik gebruik graag natuurlijke materialen zoals riet of hout, maar ik werk ook met vilt en kleurrijke decoratiematerialen. Bij de bloemen kijk ik naar de houdbaarheid en naar het seizoen. In de lente zijn er veel ranonkels, in de zomer pioenrozen en hortensia's, in de herfst gebruik ik veel besjes, zaaddozen en verkleurde bladeren (mijn favoriete bloemschikseizoen!) en in de winter is er het kerstgroen. Dan maak ik een kerstkrans of kerststuk.

 

Bloemmissie


De missie van LiliVerde is het mooier maken van de wereld met bloemen. Bloemen geven kleur en sfeer in je woning. Als je dat combineert met een passie voor creativiteit, ben jij degene die op het feestje een zelfgemaakt exclusief bloemstuk meeneemt... hoe leuk is dat!
Het is de taak van LiliVerde om iedereen te leren zelf de mooiste creaties te maken middels bloemschikken.

 

 

"Een huis zonder bloemen is als een lichaam zonder ziel"

 

 

Zo werkt het het bloemschikken met video's. 

 

logo met lilian

Wat vind je van dit bloemstuk...?
Annuleer
Je bent een gast ( Aanmelden ? )
of reageer als gast
Mensen in dit gesprek:
De reactie wordt geladen... De reactie wordt later bijgewerkt. 00:00.
 • Deze reactie is niet gepubliceerd.
  Marinette Rigo · 8 maanden geleden
  Je bloemstukken zijn wondermooi.Vooraleer ik dat in mijn vingers heb,zal het nog wel even duren.
 • Deze reactie is niet gepubliceerd.
  Hilde Pelsemaker · 10 maanden geleden
  Dag Lili
  Ik vind mijn weg hier niet meer, alle links zijn verdwenen om rechtstreeks bij decofloral te bestellen.
  Blijkbaar kan ik nog steeds een kortingscode gebruiken bij hen, welke is dat dan ? GREENDECEMBER is het niet, werkt niet.
  Kan je me verder helpen ? Grt H
  • Deze reactie is niet gepubliceerd.
   Lilian · 10 maanden geleden
   Hallo Hilde, wij werken niet meer samen met Decoflorall. Zij hadden heel veel materialen die ik gebruik niet meer en wilden ze ook niet meer inkopen. Daarom zijn we zelf de materialen gaan verkopen. Staat ook bij de boodschappenlijstjes en hebben we ook in diverse mails doorgegeven. Bij de stukken staat nu ook dat je bij ons kunt informeren en eventueel bestellen. De code voor bij Decoflorall is er niet meer.

   mvg Lilian