"Alle video's zijn zo duidelijk dat het niet kan mislukken!"

veel gehoorde kreet

Hoe kan ik de video's bekijken?

Wanneer je lid bent van LiliVerde kun je alle instructievideo's die tot je lidmaatschap horen onbeperkt bekijken. Zo vaak als je maar wilt. De video's staan allemaal op de site opgeslagen. Ze zijn niet te downloaden en je kunt ze niet opslaan. Het werkt ongeveer zoals Netflix.

Hieronder een kort stappenplan hoe je de video's kunt bekijken. 

 1. Ga naar de website www.liliverde.nl. (waarschijnlijk ben je daar al, anders kon je dit artikel niet lezen)
 2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze heb je bij je aanmelding zelf aangemaakt. Het kan zijn dat je in de tussentijd zelf je wachtwoord hebt aangepast. Klik hier om in te loggen.
 3. Hoe kun je controleren of je bent ingelogd? Klik nog een keer op inloggen. Wanneer daar nu de knop Uitloggen staat ben je succesvol ingelogd.
 4. Wanneer je opnieuw inlogt kom je automatisch op de pagina waar alle video's staan. Je ziet daar ook staan hoe lang je lidmaatschap nog loopt. Dat is een extra check om te zien of je bent ingelogd.
 5. Op deze pagina staan een aantal seizoenen vermeld. Door hierop te klikken krijg je video's te zien die bij dit seizoen horen.
 6. Door op de foto, de titel of de tekst "bekijk de video" te klikken ga je naar het artikel over deze video.
 7. Op die pagina zie je de video met het boodschappenlijstje voor het aankopen van de benodigdheden voor dit bloemstuk.
 8. De video kan gestart worden door op het rode pijltje te drukken.
 9. Wil je de video op het volledig scherm afgespeeld hebben? Bijvoorbeeld op een tablet. Klik dan op het icoontje helemaal rechtsonder in het videoscherm met de 4 pijltjes die naar de hoeken wijzen.

Hoe brengen we je op de hoogte van een nieuwe video?

 1. Nadat we een nieuwe video geplaatst hebben sturen we je een email met die melding er in.
 2. Heb je geen mail ontvangen? Geen nood, kijk af en toe op de site want de nieuwe video's verschijnen twee keer per maand op de site. Er zijn geen vaste data voor.
 3. Indien je geen mail hebt ontvangen kan het zijn dat onze mail bij jou in de spam- of junkfolder terecht is gekomen. Kijk daar dan of je hem daar vindt.
 4. Je kunt voorkomen dat onze mails in de spam terecht komen door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe te voegen aan het adresboek van je mailprogramma. Dit is uiteraard afhankelijk van je mailprogramma.

Wat als ik niet meer kan inloggen?

 1. Dat is niet leuk want dan kun je de video's niet meer bekijken. 
 2. Weet je je gebruikersnaam niet meer? Ga dan naar het inloggen menu (daar zit je waarschijnlijk al), en klik op de tekst "Gebruikersnaam vergeten?". Je komt dan op een pagina waar je je emailadres moet invoeren. Indien je het juiste emailadres hier invoert ontvang je een mail met daarin je gebruikersnaam. Kijk ook in de spam folder of hij daar terecht komt.
 3. Weet je je wachtwoord niet meer? Ga dan naar het inloggen menu (daar zit je waarschijnlijk al), en klik op de tekst "Wachtwoord vergeten?". Je komt dan op een pagina waar je je email adres moet invoeren. Je ontvangt dan een mail met daarin een code. Copieer die zorgvuldig en plak die in het veld "Verificatiecode". Vergeet niet ook je gebruikersnaam in te vullen. Daarna kom je op een pagina waar je een nieuw wachtwoord moet invoeren. Je kunt ook op de link klikken die in de ontvangen mail staat.

Ben je ingelogd maar lukt het nog niet?

Kijk dan bij Mijn LiliVerde info om je lidmaatschap te bekijken. Wellicht is je lidmaatschap verlopen.

Heb je nog geen lidmaatschap?

Wil je wel geinspireerd worden voor het maken van nieuwe, andere, unieke bloemstukken? Meld je nu aan.

Lukt het om welke reden nog niet om in te loggen? Neem dan contact op met ons en we helpen je graag. 

Hoe kun je contact opnemen met LiliVerde?

 1. Via de chat, links onder op de pagina.
 2. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 3. Bel mij op +31625244331. Tussen 18:00 en 8:00 en in het weekend zullen telefoontje in de voicemail terecht komen. Ik bel je dan later terug.

 

Veel plezier bij het maken van unieke bloemstukken.

 

 

 

 

+31625244331 info@liliverde.nl | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | KVK 14108829

 images