fbpx

  

 

Hoe werkt het?

"Met deze video's kan iedereen bloemschikken!"

  pijlomlaag

Laat een reactie achter

 

Bloemschikken met video's

We kennen allemaal de bladen waar in wordt uitgelegd hoe je een bloemstuk kunt maken. Maar 1 video zegt meer dan 1000 foto's. Daarom is er nu het bloemschikken met video's. Hoe werkt het?


Alles over de instructievideo’s van LiliVerde online bloemschikken, de lidmaatschappen en veel gestelde vragen.


 

 

 

Zo werkt LiliVerde


Bloemschikken is een ontzettend leuke hobby, en soms is het lastig om iets creatiefs te bedenken dat past bij het seizoen of de gelegenheid. Dáárom is LiliVerde er. Maandelijks verschijnen er twee instructievideo’s op de website waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf een prachtig bloemstuk thuis kunt maken. Daarbij krijg je een boodschappenlijstje zodat je precies weet wat je moet aanschaffen voor het bloemstuk van jouw keuze. Vervolgens hoef je alleen maar je groene vingers uit de mouwen te steken en de video te volgen. Door middel van de webshop kun je ook al meteen de spullen bestellen die je nodig hebt. Creatief met bloemen!

 

 

 

1. Bekijk de instructievideo van je keuze
Elke twee weken een nieuwe instructievideo met een bloemstuk dat past bij het seizoen of de feestdag. Zo kun je je woning en tuin telkens weer opfleuren met iets nieuws en breng jij de leukste handgemaakte cadeaus mee naar verjaardagen. Natuurlijk kun je ook oude video’s terugkijken als je op zoek bent naar iets specifieks. Als lid log je gemakkelijk in op deze website en bekijk je ongelimiteerd alle video’s die bij jouw abonnement passen.


 

 

 

2. Het boodschappenlijstje maken wij voor jou
Soms is het lastig inschatten wat je nodig hebt voor een bloemstuk of krans. Vaak koop je net te weinig of laat je je verleiden tot decoraties die je uiteindelijk niet in je bloemstuk kwijt kunt. Gelukkig heb jij nu LiliVerde, want wij vertellen je vooraf precies wat je moet plukken of aanschaffen (inclusief goedkopere opties waar mogelijk) met het boodschappenlijstje. Daarnaast is er een webshop waar je je spullen kunt aanschaffen. Je kunt daar mbv het boodschappenlijstje zelf je DIY pakket samen stellen. Je hoeft dus niet alles te bestellen maar kunt zelf de keuze maken wat je wel wilt bestellen en wat niet. Super handig!

 

 

 

3. Maak zelf een prachtig bloemstuk
Als je alle spullen in huis hebt, is het tijd voor het echte werk! Creëer een fijne werkplaats aan een tafel van waaruit je de instructievideo’s kunt bekijken en volg stap voor stap wat Lilian doet. Gaat het te snel? Dan pauzeer je de video gewoon even. De video’s kijk je overigens zo vaak als je wilt op de computer, tablet of smartphone. Zo makkelijk is bloemschikken met video's.


Bloemschikken, dat kan iedereen!


 

 

 

De LiliVerde lidmaatschappen
Je kunt kiezen uit drie verschillende lidmaatschappen: RELAX, SLIM of HANDIG. Wil je korting en meer beschikbare video’s? Dan neem je een SLIM-abonnement (eenjarig) of een RELAX-abonnement (tweejarig).

Lidmaatschappen & kosten

Na je inschrijving via de lidmaatschappen-pagina, wordt er een account voor je aangemaakt. Je krijgt per mail een bevestiging. Na de betaling heb je meteen toegang en kun je aan de slag. Wanneer je naar de instructievideo’s/DIY films gaat, zie je alle beschikbare voorbeelden. 

Telkens als er een nieuwe video wordt geplaatst, krijg je vooraf een e-mail van ons. Let op: soms kan het zijn dat een e-mail in de reclamefolder terechtkomt! Controleer dit zelf en geef in je mailbox aan dat het geen spam betreft.


 

 

 

Stopt een abonnement vanzelf?
Wanneer je een SLIM-lidmaatschap hebt, loopt je abonnement vanzelf af na een jaar. Daar hoef je niets voor te doen. Verlengen kan natuurlijk altijd.
Ben je lid van HANDIG, dan loopt je lidmaatschap na 1 maand af en kun je zelf bepalen of je verlengt voor 1 maand of niet. Ben je lid van RELAX, dan loopt het abonnement na 2 jaar af. Ook dan kun je zelf bepalen of je wilt verlengen of voor een ander lidmaatschap wilt gaan. 

Via Mijn Gegevens kun je het type lidmaatschap en de startdatum van je abonnement zien. Hier kun je ook opzeggen of je abonnement wijzigen. Zo kun je HANDIG bijvoorbeeld op elk gewenst moment upgraden naar een eenjarig SLIM of tweejarig RELAX abonnement. Je krijgt vooraf tijdig per e-mail een notificatie als je abonnement dreigt af te lopen. Na het aflopen van je abonnement heb je uiteraard geen toegang meer tot de instructievideo’s.

 

 

 

Opzeggen hoef je niet te doen. Je lidmaatschap loopt vanzelf af dus je zit nergens langdurig, zonder dat je het weet aan vast. Net zo fijn toch.


 

 

 

Hoe betaal je bij LiliVerde?
* Je betaalt de eerste keer zelf via iDeal, PayPal, Creditcard of via handmatige overboeking. Kom je uit België, dan is betaling via het betaalsysteem Bancontact ook mogelijk. Contant of in termijnen betalen is niet mogelijk.
* Na de eerste betaling volgt er een automatische incasso voor de lidmaatschappen HANDIG en RELAX zolang jij het abonnement laat doorlopen. Incasso van de bank gebeurt rond het begin van de maand.
* Ben je lid van het SLIM-lidmaatschap, dan loopt je abonnement na een jaar af. Je krijgt hiervoor twee keer een e-mail met de vraag of je wilt verlengen. Doe je dat niet, dan loopt je abonnement automatisch af.

 

Bloemschikken met video's LiliVerde 2022 jan1 0731

 

Ben jij ook klaar voor bloemschikken met video's?

1 Reactie

Veelgestelde vragen

Het kan natuurlijk zijn dat je na het lezen van de website nog altijd vragen hebt. Kijk hieronder alvast bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden je vragen met liefde.

 

Ik wil lid worden!

 

Hoe lang kun je nog video's bekijken?

Je hebt op dit moment geen actief lidmaatschap.