Geen mails?

Ontvang je geen mails van me wanneer er een nieuwe video uitkomt?

Ben je lid? Stuur dan een mail naar lilian@liliverde.nl, dan kijken we het na.

Ben je nog geen lid? Klik dan hier onder om je te registreren en ontvang direct een GRATIS video.

Ja, stuur me alvast de GRATIS video.

Log in om de video's te bekijken

Zwevend voorjaarsnest bloemstuk met bloemen Ton sur Ton

4 Comments
(0 Votes)
Zwevend voorjaarsnest bloemstuk

In de wereld van bloemschikken evolueren trends voortdurend, en een van de meest recente en betoverende ontwikkelingen is het zwevende voorjaarsnest bloemstuk. 

Deze techniek, gekenmerkt door zijn luchtige en elegante uitstraling, combineert subtiliteit met levendigheid, en brengt de pracht van het voorjaar rechtstreeks in huis.

De nieuwste video leidt kijkers door het creatieproces van een dergelijk betoverend stuk, waarbij de focus ligt op het gebruik van bloemen in Ton sur Ton-stijl, met een speelse mix van waxflower en trosrozen. Laten we dieper ingaan op dit verbluffende arrangement en hoe je het zelf kunt creëren.

Wat is een Zwevend Voorjaarsnest Bloemstuk?

Het zwevende voorjaarsnest bloemstuk is een kunstzinnige compositie waarbij bloemen en groen op een unieke manier worden gerangschikt om een gevoel van gewichtloosheid en beweging te creëren. In tegenstelling tot traditionele arrangementen die op een vaas rusten, zweeft dit stuk vrij in de lucht, waardoor het een onmiskenbaar gevoel van magie en lichtheid uitstraalt.

Ton sur Ton Stijl: Een Subtiele Harmonie

De term "Ton sur Ton" komt uit de wereld van de muziek en verwijst naar het idee van tonen in dezelfde toonhoogte. In bloemschikken betekent het dat verschillende tinten van dezelfde kleur worden gebruikt om een subtiele harmonie te creëren. Deze benadering geeft een gevoel van diepte en samenhang aan het arrangement, terwijl het toch een rustgevende en elegante uitstraling behoudt.

Waxflower en Trosrozen: Delicate Schoonheid

In dit zwevende voorjaarsnest bloemstuk zijn twee soorten bloemen de sterren van de show: waxflower en trosrozen. Waxflower, bekend om zijn kleine wasachtige bloemen en delicate geur, voegt een vleugje romantiek toe aan het arrangement. Trosrozen, met hun weelderige bloemhoofden en weelderige groen, bieden een uitbarsting van kleur en levendigheid die het stuk tot leven brengen.

Een Betoverend Resultaat

Het eindresultaat is een betoverend zwevend voorjaarsnest bloemstuk dat je betovert met zijn lichtheid, schoonheid en harmonie. Met een zorgvuldige selectie van materialen en een oog voor detail, kun je deze prachtige bloemenkunst tot leven brengen in je eigen huis.

Of je nu een ervaren bloemschikker bent of gewoon op zoek bent naar een leuke (nieuwe) hobby, het creëren van een zwevend voorjaarsnest bloemstuk is een fantastische manier om de schoonheid van het seizoen vast te leggen en een vleugje magie toe te voegen aan je leefruimte.

Dus ga aan de slag en laat je creativiteit bloeien!

Zwevend voorjaarsnest bloemstukZwevend voorjaarsnest bloemstuk  

 


Oeps! Je kunt deze video (nog) niet bekijken?

Dat is jammer want dan kun je niet zien hoe dit bloemstuk wordt gemaakt.

  • Misschien ben je vergeten in te loggen.
  • Of je bent nog geen lid maar wel al overtuigd en wil nu lid worden.
  • Of je bent hier nieuw en wil graag eerst een proefvideo bekijken.

Inloggen    Lid worden     Stuur mij een gratis proefvideo

 


 

Say something here...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

+31625244331 info@liliverde.nl | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | KVK 14108829

 images